TÈS KOERSE, TÈS LEUTE, TÈS FJISTE

GENT-WEVELGEM PRESENTEERT SAINT-VÉLO

ZONDAG 31 MAART 2019

affiche

‘GROTE PRIJS DE KLEINE BASSIN’

PAROCHIANENKOERS

Ook dit jaar wil de organisatie er in Wevelgem een groot volksfeest van maken. Er wordt verder gebouwd op de succesvolle editie van vorig jaar met als belangrijke nieuwigheid de organisatie van een echte parochianenkoers*. “De Grote Prijs de Kleine Bassin” wordt een unieke wielerwedstrijd open voor alle recreatieve fietsamateurs van groot Wevelgem. Er wordt een aparte wedstrijd voorzien voor dames en heren over een lokaal parcours met start en aankomst op de eindstreep van Gent-Wevelgem.
De wedstrijd krijgt bovendien de sportieve en morele steun van het sympathieke Westvlaamse wielerkoppel Eli Yserbit en Puck Moonen.

Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen de deelnemers zelfs op trainingsrit naar de befaamde Plugstreets onder begeleiding van het beroemde rennerskoppel.
De trainingsrit gaat door op woensdag 14/03 en vertrekt om 16h aan café 't Bankske. Meer info volgt na inschrijving.

De winnaars worden gehuldigd op het officiële wielerpodium en er zijn talrijke mooie prijzen voorzien. Alle informatie en inschrijvingsmodule zijn terug te vinden op www.saint-velo.be.

De Kleine Bassin

EARLY RIDER CLASSIC

Onder het motto ’t is nooit te vroeg om te starten met koersen, kunnen onze kleinsten ook dit jaar hun koerstalent aan het grote publiek tonen. De kleine Boonens, Cancellara’s, Sagannekes en Van Avermaets mogen opnieuw het beste van zichzelf geven en racen naar de streep van Gent-Wevelgem. Alle deelnemers ontvangen een medaille en worden gehuldigd op het grote podium. Twee onder hen zullen opnieuw uitgeloot worden en slepen een Early Rider bike in de wacht.

 

Early RiderOpnieuw zijn er 4 reeksen:

  • meisjes geboren 2013-2014
  • meisjes geboren 2015-2016
  • jongens geboren 2013-2014
  • jongens geboren 2015-2016